AKTUELNO

Zasmejala sve do suza.

Gledaoci televizije Pink su imali priliku da na nekoliko trenutaka tokom emisije "Zadruga - Narod pita" pogledaju kakva je atmosfera vladala u porodičnom domu Miljane Kulić, koja je priredila slavlje povodom rođenja svog sina Željka.

Foto: Printscreen Youtube

Novinar najbržeg portala u Srbiji, portala Pink.rs, Darko Tanasijević je bio očevidac ove situacije, i imao je priliku da tokom razgovora sa Kulićevom sazna informacije iz prve ruke kako Miljana uživa u novoj životnoj ulozi, ulozi majke.

No, to nije sve. Darko je u jednom momentu upitao Kulićevu da li postoji neko ko je osvojio Miljanino srce, tačnije "da li neko ljubi njene usne", na šta je ona odgovorila pesmom Seke Aleksić "Ja tuđe usne ljubim".

Foto: Printscreen Youtube

Poznato je da je Miljana pravi šoumen, a to je dokazala još jednom. Naime, ona je usred uključenja preuzela mikrofon od novinara kako bi zapevala još jednu pesmu njene omiljene pevačice, Seke, "Svi tvoji milioni".

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: KIJIN I SLOBIN ADVOKAT SE OGLASIO UOČI NJIHOVOG PRVOG SUSRETA NA SUDU: Presuda o razvodu može sutra postati pravosnažna!

Miljana je napravila pravi spektakl usred emisije "Zadruga - Narod pita", a kako je izgledao ovaj trenutak pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Darko Tanasijević

#Miljana Kulić

'