AKTUELNO

Ona smatra da njena ćerka treba da bude u korektnim odnsima sa bivšim.

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gosti su bili bivši zadrugari Gordana Džehverović i Bora Santana, a oni su sa novinarom i voditeljem Darkom Tanasijevićem pričali o novostima iz privatnog života koje su se izdešavale nakon završetka zabavnog programa rijalitija "Zadruga".

Foto: Printscreen Youtube

Poznato je da su se Teodora Džehverović i njen bivši dečko sastali kako bi odradili jedan spot, a voditelj je upitao Gocu kako je izgledao sastanak njene ćerke i tog mladića i da li su se u tom trenutku povratile emocije.

To je bila jako ozbiljna veza. Ja sam za to kad dvoje raskinu, da budu u korektnim odnosima. Čisto poslovan odnos je bio. On je isto uslovljavao Teodoru. Nije bio za to da ona peva, rekao joj je da je tada znao da će se baviti ovime, da nikada ne bi krenuo sa njom u vezu. Sasvim ljudski su se rukovali. Ni o čemu nisu pričali. Poručili jedno drugom "Želim ti sve najbolje" i to je to - rekla je Goca.

Foto: Printscreen Youtube

Ako je suditi prema Gocinim rečima, ona je zavolela sve ćerkine bivše momke, a to je sve zbog, kako ona kaže odnosa koji je imala sa njima kada ih je upoznala.

Pročitajte još: KLJUČA OD BESA! NAKON ŠTO JE SLAO EKSPLICITNE PORUKE MALOLETNICI, ZORICA NE ŽELI NI DA ČUJE ZA DUŠKA, pa udarila na njegovu muškost i šokirala sve! (FOTO)

Šta je još Gordana rekla o odnosu njene ćerke i bivšeg dečka pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

#Zadruga - Narod pita

'