AKTUELNO

Novom objavom na Fejsbuku izazvala je lavinu komentara.

Jedan od najistaknutijih hrvatskih pop pevača Oliver Dragojević pre pet dana izgubio je bitku sa teškom bolešću. Vest o njegovoj smrti potresla je ceo region - mnogobrojne poštovaoce njegove muzike, ali i kolege, među kojima je i Nina Badrić.

Foto: Tanjug

Ona se od Dragojevića oprostila na komemoraciji u Splitu, a danas je sa pratiocima na Fejsbuku podelila njihovu zajedničku fotografiju staru više od 20 godina i objavila emotivno pismo koje će vam naterati suze na oči.

- Nikada u svome životu do sada nisam videla smrt koja je bila život. Koliko inspiracije i u ovome i u onome životu...I kad odlaziš, odlaziš u stilu. Svima nama putokaz za sve. Kako biti pošten, dosledan, dostojanstven. Kako trajati, kako ljubiti, kako sačuvati svetinju porodicu, svetinju muzike... Kako ostati svoj i imati petlje za svoje note do kraja. Nismo falili mi koji sledimo tvoj put. Nismo.....Svima prvi sebi zadnji. Kakvo poštenje i dostojanstvo... To se ne može kupit'... Da se čitav grad i svet okrene i pozdravi te sa najvećim aplauzom ikad u istoriji sveta. To ne može izrežirati niti najveći redatelj. Ljubav ljudi prema tebi. I da se sva svetinja okrene za tobom i hoda, diše i ide gde god da ideš ti. I sa mora i sa kopna. I da... Sve ovo more stvarno je samo za tebe bilo i ostalo... Nikada u svome život do sada nisam videla smrt koja je bila život. Nikada do tebe. Oliver... 1995. godina, on najveći, a ja tek na početku. Tada se okladio da ću biti ono što sam danas, kada niti sama nisam znala ko ću postati - napisala je Nina i raznežila fanove.

Pink.rs

#Nina Badrić

#Oliver Dragojević

#pevačica

'