AKTUELNO

Imaju veliki razlog za sreću i sjajno raspoloženje.

Tara Đurić, ćerka Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, danas je napunila godinu dana, zbog čega su ponosni roditelji neizmerno srećni. Oni u krugu porodice proslavljaju prvi rođendan svoje mezimice, a Rasta se danas oglasio i na društvenim mrežama i zahvalio se fanovima na mnogobrojnim čestitkama.

Foto: Instagram

Ponosni tata sa fanovima nije želeo da deli privatne fotografije sa slavlja, ali je objavio sve foto-čestitke koje su mu preplavile inboks na Instagramu, gde su mu mnogobrojni pratioci poželeli srećan ćerkin rođendan, zdravlje i puno radosnih trenutaka.

Foto: Instagram

Delić intime je, ipak, rešila da ovaj put podeli Ana, koja je objavila fotografiju rođendanske torte i poklona, ali i emotivnu poruku koja je izazvala veliki broj komentara.

Tara... Svetlosti mog života, moja ružo... Neka te sreća i radost prate na putu tvom, a ja ću biti tu da dignem te kad padneš i ne dam ti da staneš. Da te volim onako kako samo majka može, bezuslovno... Hvala ti što si mom životu dala smisao i radost! Ti si moja nagrada i blagoslov - napisala je ponosna mama.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'