AKTUELNO

Priča o ljubavnom trouglu ne jenjava.

Novinar i voditelj Darko Tanasijević u sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" ugostio je Saru Reljić i njenu mamu Indiru, a pored njih gost je bio i Lepi Mića.

Priča o ljubavnom trouglu, čiji su glavni akteri Luna Đogani, Kristina Kockar i Sloba Radanović, ni posle završetka ovog šou programa nije završena, a Lepi Mića je dao sebi za pravo da prokomentariše trenutnu situaciju koja se tiče ovog trojca.

Foto: Pink.rs

Oni ne mogu očima da gledaju Kiju Kockar. Ona im je izvela sina iz kuće, za njih se on udao, jača je žena od njega. Zato je ne vole, Sloba je voli i to je to... - rekao je Mića, a onda dodao:

Foto: Printscreen Youtube

Ona je slepo zaljubljena u Slobu, ona ima bolest. Čovek je sa svojom ženom na moru, ručaju zajedno, i ti sada ideš kod njegove majke. Kod majke čoveka koji je oženjen, to nije bolest, to se zove bezobrazluk. Zato što mrziš Kiju Kockar, to tvom sinu daje za pravo da je vara. Ne, to nije ispravno. Dokle sam živ biću protiv toga. Niko nije zlatan, javno ponižavati ženu svog sina, to je bolesno. Mama ne može da oprosti što se Sloba udao za Kiju Kockar - rekao je Mića.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MOLI ZA LJUBAV! Nadežda traži momka na Instagramu: Niko me neće! (FOTO)

Šta je još Mića rekao o Luni, Slobi i Kiji, ali i o njihovim roditeljima, pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Sloba Radanović

'