AKTUELNO

Ona smatra da za ovim nije bilo potrebe.

Jedna od najatraktivnijih učesnica rijalitija "Zadruga", Ana Korać pre nekoliko dana je doživela veliku neprijatnost na crnogorskoj granici kada je letela avionom. Naime, mladoj Ivanjičanki nije dozvoljeno da pređe u drugu zemlju pod navodima da predstavlja "rizičnu osobu za Crnu Goru".

Foto: Pink.rs

Koraćevoj nije bilo nimalo prijatno što joj se ovo desilo, ali kako kaže, ona je išla za potrebe snimanja reklama za Crnu Goru, tako da su samo oni na šteti. Pošto su se već slegli utisci, evo šta Ana sada kaže o svemu što ju je zadesilo.

U šoku sam. Meni nema razloga šta da se zabrani. To što ja poznajem, da kažem tako, "loše i opasne momke" i što se družim sa njima ne znači da meni treba da se stavi zabrana. Ja ne sarađujem sa mafijom. U nekom su filmu, ne znam kom, imaju pogrešnu sliku o meni. Ne znam ko je stavio zabranu, ali saznaću. Baš da vidim kome ja to smetam - rekla je Koraćeva u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: TEODORA POLUDELA ZBOG OVOGA! OTKRIVAMO: Goca Džehverović se TAJNO SASTALA sa Anđelovim ocem, evo o čemu su razgovarali! (FOTO)

Poznato je da je i njenoj dobroj prijateljici Soraji Vučelić zabranjen ulazak u Srbiju, takođe iz bezbedonosnih razloga i povezivanja sa mračnim radnjama. Koraćeva izričito tvrdi da nema nikakve veze sa mafijom.

D. B.

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

'