AKTUELNO

Novopečenu mamu savladale emocije.

Petoplasirana učesnica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", Miljana Kulić pre dva dana je postala majka sina, kome je dala ime Željko.

Ona je danas porazgovarala sa ekipom emisije "Premijera - Vikend specijal". Novinar Nemanja Vujčić sačekao je ponosnu mamu ispred bolnice, a onda se nakratko dovojila od bebe kako bi sa gledaocima podelila svoje prve ustiske.

Foto: TvPink Printscreen

Želim da iskoristim svim zadrugarima i svim ljudima širom sveta što su mi čestitali rođenje sina. Uzbuđena sam, osećanja mi se smenjuju. Neko kaže da liči na mene, neki na moju mamu, neki na Ivana. Neka je živ i zdrav, videćemo na koga liči kad malo poraste. On je poslušan i tih ne znam na koga je. Jedva se čuje, plače samo kada je gladan, ostavila sam ga gore sa mamom i tatom i već mi nedostaje. Bila sam ošamućena kad sam se porodila, počela sam da plačem kad sam ga rodila, pričala sam mu "Ti si moja bebica, ja sam tebe rodila", stalno mu tepam. Meni su roditelji rekli da odlučim sama, ja ipak smatram da je Ivan otac Željkov i ako ima želju da ga vidi, ja mu to neću uskratiti jer bih bila grešna pred Bogom. Ceo dan smo na vezi, on je putovao. Okrenula sam telefon ka Željku da ga vidi. Posle smo nastavili da se dopisujemo. Razgovaraću normalno sa njim, on želi da vidi Željka, moji roditelji ne žele da se vide sa njim, ja ih podržavam. Nisam uplašena, ne znam šta bi mogao da me pita. Mi smo se udaljili, ja prema njemu ne osećam ništa. Ako se bude postavio prema detetu kao otac, ja mu neću uskratiti mogućnost da se vidi sa njim - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se u jednom trenutku i rasplakala, te je naglasila kako je jako emotivna kada je u pitanju njen sin. Njima se ubrzo pridružio i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević koji je Kulićevoj doneo poklone za bebu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POLUDELA OD LJUBOMORE: Luna dobila Slobinu fotku sa nepoznatom devojkom, pa mu priredila PAKAO, on nije mogao da dođe sebi od ŠOKA! (FOTO)

Ovo je Miljanu veoma obradovalo i nije skrivala svoje oduševljenje i sreću, a kako je sve to izgledalo pogledajte pred sam kraj donjeg snimka.

R. L.

#Miljana Kulić

#Premijera-Vikend specijal

'