AKTUELNO

Publika ga ispratila ovacijama.

Nova epizoda humoristične emisije "Komedijaši" donela je nekoliko minuta neprestanog smeha. U ulozi domaćina se našao stendap komičar Miroslav Đorđević, a on je ugostio imitatora koji je oponašao Vojislava Šešelja.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što naročito krasi ovu emisiju su stendapovi koji mame osmeh. No to nije sve. Da bi doživljaj bio potpun, u večerašnjoj emisiji imitator u ulozi Vojislava Šešelja svojstveno se potrudio da sve gledaoce Televizije Pink nasmeje do suza jednom pesmom koju je posvetio Hrvatskoj predsednici Kolindi Grabar Kitarović.

Kao što Karington voleo je Lindu, tako i ja tebe Kolindu; Ona je plava, jednom rečju, boli glava; Voleo bih da je ljubim onako natenane; ali mi carinici ne daju da pređem preko grane; A ja nisam neki lepotan, nemam lepo telo; ali kada vidim njeno telo, krenuo bih smelo; Pravio bih svadbu sa njom, pravio bih selfi slike; rodila bi ona meni četnike. Tu lepotu tvoju ni pesnici opisali ne bi; toliko, draga Kolinda, o tebi - rekao je imitator, dok se publika neprestano smejala i aplaudirala.

Foto: TvPink Printscreen

Do samog kraja ovog izdanja bilo je vrlo uzbudljivo, a o čemu je sve bilo reči možete pogledati u narednom video-snimku.

Pročitajte još: NIJE ODUSTAO OD NJE! Filip PRUŽIO MAKSIMALNU PODRŠKU bivšoj devojci, pa poručio SVIMA OVO! (FOTO)

D. B.

#Miroslav Đorđević

#Vojislav Šešelj

'