AKTUELNO

Reper je istakao da Kristina Kockar nije uticala na prekid njegove veridbe, kao i da je sa njom isključivo u prijateljskim odnosima.

Pobednicu "Zadruge" Kristinu Kiju Kockar i dalje povezuju sa brojnim muškarcima sa naše javne scene, o čemu je govorila uživo u emisiji Televizije Pink, kada se osvrnula na svako ime koje se ovih dana u medijima provlači uz njeno.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je u ponedeljak u studiju Televizije Pink svima jasno stavila do znanja da priče o njenoj ljubavnoj vezi sa Vukom Mobom nisu istinite, glasine nisu prestale, a neke od njih kažu čak da je Kija uticala na to da reper raskine veridbu sa verenicom Biljom, što je odlučio da demantuje.

Foto: Pink.rs

Vuk se oglasio na društvenim mrežama gde je istakao kako ni Kristina, ali nijedna druga devojka nije kriva za prekid veridbe, kao i to da je sa pobednicom "Zadruge" samo u prijateljskim odnosima.

- Drugari, inače se ne bavim ovim stvarima, ali pošto je otišlo predaleko, moram da reagujem. Biljana i ja nismo više zajedno, ali ne zbog Katarine ili Kije, već iz naših ličnih razloga. Ja Bilju mnogo volim i poštujem kao osobu, ali naša veridba se prekinula pre bilo kakvih priča o Kiji i ona nema uopšte nikakve veze sa našim raskidom. Kija i ja smo prijatelji i to je sve što imam da vam kažem - napisao je reper.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Vuk Mob

'