AKTUELNO

Nije joj bilo teško da prizna ovo.

Kristinu Kiju Kockar su posle napuštanja najgledanijeg rijalitija sačekale mnoge uspomene na supruga Slobodana Radanovića koji ju je pred milionima ljudi prevario sa blogerkom Lunom Đogani.

Mnoge obožavateljke koje su proživele situaciju sličnu njenoj želele su da saznaju kako se osećala kada se prisetila svih lepih trenutaka, a ona je u intervjuu sa voditeljem Darkom Tanasijevićem otkrila recept kako prevazići takve situacije.

Foto: TvPink Printscreen

Trudim se da ne budem sama, prijatelji su tu oko mene. Većinu vremena sam umorna pa odmah zaspim, ali imam trenutke kada mi je teško. Samo se setim ružnih stvari i dobijem bes i drugu snagu da kažem sebi: Nije vredan toga i to je to. To je moja formula za preboleti! Poruka je da ako ne želiš da poklekneš nemoj da gledaš lepe snimke sa venčanja - poručila je Kija svima.

Foto: TvPink Printscreen

Darko je upitao svoju sagovornicu i šta je uradila sa svim tim uspomenama sa njihovog venčanja, a ona je otkrila nešto što niko nije očekivao.

Još uvek je u gepeku držim sve. Ja živim na 30 različitih lokacija, jer nemam stan još uvek. Ja sa sobom nosim četkicu za zube i to je to - rekla je Kija.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

'