AKTUELNO

Pevačica je fotografijom na društvenim mrežama isprva šokirala fanove.

Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ostavila je uspešnu godinu.

Novosadska barbika, kako je mnogi zovu, objavila je album "Original", koji je oduševio one koji je vole, ali tu iznenađenjima nije kraj.

Nataša je na svom profilu na Instagramu objavila stihove nove pesme ''Oštećena'', a po reakcijama njenih fanova, reklo bi se da će ova numera postati veliki hit.

A ovako glase stihovi Natašinog novog singla:

Nisam ni verna, Ni dobra, Ni dosledna, Prva se nudim a dajem se poslednja. Šta ću ja... Mene nikada nema Kad stvarno sam potrebna Živaca koštam al' znam da sam posebna Šta ću ja... Oštećena od rođenja... Krv moja vatru pali Ne gasi, nisi mali, takva sam A sta ću ja... Ref: Voliš ti moj stepen oštećenja Ni za prodaju, ni da se menja Voliš ti ko lud sve moje mane Otapaš mi led sa tamne strane Oštećene nikad nisu same Umem da glumim i lazno se zaplacem Dahom na vratu da slomim i najjace Šta ću ja... Ja sam kraljica tuge i Pirovih pobeda Najgora vrsta al' tebi sam posebna,Šta ću ja? Oštećena od rođenja...

Njeni pratioci na ovoj društvenoj mreži bili su oduševljeni, o čemu govori i to što je fotografija za sat vremena dobila skoro 5.000 lajkova.

Ostaje da strpljivo sačekamo objavljivanje nove pesme, koja će, sasvim sigurno biti veliki hit.

Autor: M. K.

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'