AKTUELNO

Niko to od nje nije očekivao!

U Prvom osnovnom tužilaštvu juče je održano ročište protiv Luke Lazukića, kog je supruga Nataša Bekvalac prijavila za nasilje u porodici. On je dao svoj iskaz pred sudijom i šokirao izjavom, o čemu više možete pročitati OVDE. Po ulasku u sud, ali i po izlasku, Lazukić je ostao nem pred okupljenim novinarima, a Nataša se nije pojavila.

Foto: Pink.rs

Međutim, pevačica se ipak juče pojavila u javnosti i to pred beogradskom publikom na jednom poznatom prestoničkom splavu gde je nastupala. Ona je imala širok osmeh na licu, a na sebi je nosila kratku mini haljinu koja je otkrila sve njene atribute, što je veoma iznenadilo sve prisutno, ali pozitivno, s obzirom na to da je poznato kroz šta pevačica prolazi.

Foto: E-stock

Okupljenim novinarima nije odgovarala na pitanja o Luki niti ročištu koje se juče dogodilo, a nekoliko sati je publika uglas sa njom pevala pevačicine najveće hitove.

Foto: E-stock

Nataša je do sada ostala pri stavu da ne daje izjave za medije kada je u pitanju suđenje i sve ono što joj se dogodilo, a do kada će tako biti ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'