AKTUELNO

Indira Reljić otvorila je dušu i priznala šta se, zapravo, dešava.

Nakon što se pročulo da je bivši učesnik "Zadruge" Bora Santana bacio oko Indiru Reljić, majku popularne pevačice Sare Reljić, Kazanova iz Železnika potvrdio je da gaji simpatije prema tridesetsedmogodišnjoj plavuši. On je istakao kako je Indira vatrena, da sa njom želi da uživa, kao i da ni ona nije imuna na njegov šarm, a mi smo je pozvali kako bismo proverili da li joj se Bora zaista dopada.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Stefan Filipović

- Bože dragi, nakačio mi se Bora na vrat! Ne znam da li mu je toliko potreban marketing, pa mora baš preko mene da ga dobija. Ne znam što se na mene nakačio - iščuđavala se Indira, koja je priznala da joj se Bora udvarao, ali i da mu je jasno stavila do znanja da je u tom smislu ne interesuje.

Foto: Printscreen Youtube

- Nije problem u tome da li mu verujem ili ne, niti u godinama. Stvar je u tome što on mene ne interesuje. Nije u pitanju nepoverenje, nego neinteresovanje. Nije tip muškarca ni osobe koja mene privlači, niti me zanima kao takav. Poštujem i cenim njegov rad i trud, posmatram ga kao Sarinog kolegu, saborca iz rijalitija i to je to. Zalaže se za sebe i svoj rad, ja to cenim i poštujem, a što se tiče njega kao mog emotivnog partnera - savršeno me ne interesuje - objasnila je Indira za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Bora Santana

#Indira Reljić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

'