AKTUELNO

Iako su na brak stavili tačku, svakodnevno se čuju.

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović su pre nekoliko dana stavili tačku na svoj brak i oboje potpisali papire za razvod. Do konačnog razrešenja doći će kada sve prođe kroz sudsku proceduru, koja se očekuje vrlo brzo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, ove zvezde "Zadruge" još su u centru pažnje javnosti, kao i Luna Đogani, sa kojom je Sloba prevario Kiju. Ovaj ljubavni trougao prokomentarisao je i njihov bivši cimer Milan Milošević.

Novinar je bio jedan od najboljih Luninih prijatelja u Beloj kući, ali je sada njihovom druženju došao kraj. Milan nije bio pozvan na otvaranje blogerkinog butika, a on je o svemu ovome pričao u najgledanijoj emisiji o poznatima, "Premijeri".

Meni je drago što je ona ispunila svoj san i nadam se da će nastaviti da ga ispunjava. Meni je krivo što je to predstavljeno kao da sam ja plakao što mene Luna Đogani nije zvala na otvaranje. Da sam imao toliku želju ja bih otišao. Ali ne otvara butik Koko Šanel pa da mi bude krivo što kao medijska ličnost, novinar, nisam dobio pozivnicu - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Milošević se osvrnuo i na trenutni rat koji bukti u porodici Đogani. Naime, Lunin stric Đole Đogani nije ostao imun na ponašanje svoje bratanice, te je istakao da ga je sramota što ona koristi njegovo prezime.

Đole mi se javio u toku gostovanja njegovog brata Gagija i Lune u emisiji i rekao da ga je veoma sramota da to gleda, sramota ga je što koriste njegovo prezime. Smatra da Luna ne bi trebalo da se predstavlja kao Luna Đo, nego kao Luna G. On je Đole Đogani, jedini i pravi - prokomentarisao je novinar.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani je neko ko se predstavlja da je rastao pod staklenim zvonom, a ja tog zvona i tog stakla nigde nisam video. Rasla je u sasvim normalnoj porodici, s tim što su njeni roditelji devedesetih bili poznati. Čak je rasla u porodici koja nije za primer drugim bračnim parovima, ni deci da odrastaju u takvoj sredini. Njen otac je bio zavisnik od zabranjenih supstanci, razvod, nasilje među roditeljima, sve je to uticalo na Lunu i sada se odražava na njeno ponašanje koje je pokazala u rijalitiju, vrištanje, histerisanje, lažno padanje u nesvest - rekao je Milošević.

Milan je izneo svoje viđenje i o razvodu Kije i Slobe, ali je i preneo ono što mu je Kristina ispričala o Radanoviću.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOKLE VIŠE DA SE KAČE NA MENE: Maca ŽESTOKO ODBRUSILA Bori na prozivke, pa zbog njega OPLELA po Kiji i Ani! (FOTO)

Kija mi je rekla da kažem slobodno šta joj je rekao Sloba. On je poručio da sa Lunom može da bude kad god hoće. To znači da on nju smatra za devojku u kojoj gasi svoje strasti. U razvod Kije i Slobe ja ne verujem. Oni su i te kako povezani, svaki dan su u kontaktu - naveo je Milošević.

Kompletno današnje izdanje vaše omiljene emisije o poznatima sa još mnogo izveštaja pogledajte u nastavku.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'