AKTUELNO

Nova Fejsbuk objava Kristine Kovač, u kojoj spominje sestru koje se javno odrekla, podigla je veliku prašinu.

Poslednje dve godine rođene sestre, muzičarke Kristina i Aleksandra Kovač nemaju baš nikakav odnos - one su prekinule svaki vid komunikacije nakon što se Kristina javno odrekla Aleksandre putem društvenih mreža. Od tog trenutka, jedna o drugoj ne govore, međutim, nova objava Kristine Kovač na Fejsbuku ponovo je uspela da podigne veliku prašinu i izazove oprečne komentare.

Foto: YouTube screenshot

Naime, ona se prisetila izvođenja pesme "Ti si moj par" muzičkog dua "K2" koji su, inače, činile njih dve. Pomenuti video-snimak nastao je davne 1998. godine, a nekoliko godina kasnije Aleksandra je snimila istu tu pesmu u solo izvođenju i nazvala je "Da te volim", čime je postigla veliki uspeh. Ipak, Kristini se više dopada ona verzija u kojoj baš ona svira klavir dok Aleksandra peva.

Foto: Facebook

Meni je ovo omiljenija verzija pesme "Da te volim", nego ona na Aleksandrinom albumu. Poslednji nastup grupe "K2" - napisala je Kristina i izazvala lavinu komentara.

I dok neki smatraju da se nostalgična pevačica samo prisetila srećnih vremena, kada je sa Aleksandrom bila u iole korektnim odnosima, drugi misle da je svojim komentarom želela da je prozove i omalovaži njen rad.

Zašto su se posvađale

Šokantni Fejsbuk status Kristine Kovač podigao je pre dve godine ogromnu prašinu u javnosti - ona je u svojoj ispovesti objasnila zbog čega je odlučila da prekine svaki odnos sa sestrom Aleksandrom, a jedan od glavnih razloga jeste to što, kako je rekla, Aleksandra ne gaji nikakva osećanja prema Kristininoj kćerki Tari.

Foto: YouTube screenshot

Ja sam najbližu sestru izgubila negde 1996. Ona je mene izgubila danas. Žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila svojim grubim rečima i stavovima na temu njenog odabira životnog partnera - napisala je Kristina u septembru 2014. godine.
Znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela, što sam se ugojila, što ne čuvam ljubomorno ugled koji moja porodica ima. Moje dete otkako se rodilo skoro 5 godina nije imalo tetku, pa je onda 6 meseci imalo, a sada opet nema - objasnila je Kristina i dodala da se Aleksandra igra sa osećanjima njene ćerke, preko čega ona nije mogla da pređe.

Da li je ova njena objava mali korak ka pomirenju ili pak okidač nove epizode rata sestara, ostaje da saznamo. Ovaj Kristinin komentar uklonjen je sa njenog naloga na Fejsbuku, što dodatno zbunjuje sve njene pratioce koji su na različite načine protumačili njene reči, a vreme će pokazati šta je kantautorka, zapravo, mislila.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Kovač

#Kristina Kovač

#Svađa

#pevačica

#sestra

'