AKTUELNO

Stavila je tačku na njihov odnos!

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti su Gagi Đogani, Bora Santana, Marko Miljković i Luna Đogani, a na samom startu jedna gledateljka je imala pitanje upravo za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, gledateljku je zanimalo zašto je Luna jurila Slobu, zašto nije brinula o svojoj higijeni, kako to da je kad oženjen čovek ima devojku ona ljubavnica, a ovako javno je ona ljubavnica.

Meni je žao zato što je ispalo da sam ja od svih devojaka najprljavija, najštrokavija, a bilo je devojaka koje su bile i te kako štrokave. Sve mogu da kažu za mene, ali da kažu da sam štrokava, to ne mogu da mi kažu. Jeste mi nekad bila prljava kosa, bila sam nikakva, ali svaka devojka je bila takva, a meni se sve zamerilo. Bukvalno su mi svi gledali svaku sitnicu. I da hoće da nađu neku lepu stvar o meni, oni ne žele - rekla je Luna na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Ognjen Nestorović nije mogao, a da ne pita blogerku da prokomentariše to što je Sloba Radanović potpisao predlog za sporazumni razvod braka od Kije Kockar.

Ne bih to komentarisala, zvali su me ljudi, ali nemam ja tu šta da kažem. Ja sam želela da se borim za njega, ali videla sam da nemam za šta, da je to čovek koji ne zna šta želi, njegovi postupci su me jako razočarali, izjave da jedno jutro ustane i kaže sve najlepše o meni a onda uveče dođe u drugu emisiju i priča da jesam njemu bila ljubav ali ne takva kakva mu treba. Drugi mu kreiraju mišljenje o meni, on je kontradiktoran, dozvoljava to, on priča da to ne utiče na njega ali i te kako utiče. Meni stvarno ne pada na pamet da tražim opravdanja za njega, Ja sam želela da mu budem barem prijatelj, ali on ne ume, ne ume da se ponaša. Razočarao me kao čovek, ne zna da stane iza svojih reči, on svaki dan kako mu odgovara menja stavove, to je radio i tamo. Otkako sam ušla nikad nisam promenila priču o njemu, ja sam u svakoj emisiji pričala o našoj ljubavi da je bila velika, a on priča kao da je to neka tamo Luna koja nije bitna. Većina zadrugara su se oprali od mene, svi su nas voleli dok smo bili zajedno a onda kad smo se rastali onda druga priča. Tako i Sloba. Nemam želju, ne zanima me, mislim da je dovoljno zreo i da treba da ima svoj stav a ne da ga menja kako mu se ćefne. Razočarao me kao čovek i ne želim nikakvu komunikaciju sa njim. On ne ume da se bori za ono što želi, među nama je definitivno gotovo, ja sam se dovoljno borila, on zna da jesam - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je ona još ispričala i šta je njen otac dodao pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'