AKTUELNO

Objavila svoju prvu pesmu "Savršen par".

Anastasija Ražnatović danas je objavila svoju prvu numeru pod nazivom "Savršen par", a pesma se svidela publici već na prvo slušanje. Anastasija je danas gostovala u emisiji "Premijera - vikend specijal" kod Ognjena Nestorovića, a tom prilikom govorila je i sa kojim svojim kolegom i koleginicom bi snimila duet.

Foto: Printscreen Instagram

Duet bih snimila... Pa, ne znam... Ne bih se još fokusirala na to, prvo bih pravila svoje pesme. Generalno, sve naše velike zvezde kao što su Saša Matić, Aco Pejović... Od pevačica, pa ne znam... Možda nešto što bi meni bilo blisko u muzičkom smislu, neka bude Nikolija - pričala je Anastasija u Premijeri.

Foto: RTV Pink

Spot za numeru "Savršen par", Anastasija Ražnatović je snimala na nekoliko lokacija u Beogradu u strogoj tajnosti, a u spotu se zajedno sa njom pojavljuje i brazilski maneken Pedro Solc.

Foto: RTV Pink

Gostujući u "Premijera - vikend specijalu" Anastasija je otkrila i šta su joj rekli njeni članovi porodice, kao i da sinoć nije mogla da zaspi do kasno, s obzirom na to da je bila veoma uzbuđena zbog izlaska novog hita.

PROČITAJTE: ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OBJAVILA PRVU PESMU I SPOT: Ovako zvuči numera koja je odmah oduševila ceo Balkan! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anastasija Ražnatović

'