AKTUELNO

Nije mogao da ignoriše pitanje gledateljke.

Novinar Milan Milošević gostovao je u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a kako je i bilo najavljeno, on je u toku noći pred svima iznosio informacije o kojima javnost nije bila upućena.

Budući da su i gledaoci kraj malih ekrana imali pravo glasa, jedna od gledateljki se uključila u program i upitala Milana da li bi pobednica "Zadruge" Kristina Kockar i dalje pokušavala da spasi brak da je Filip Đukić nastavio da je šarmira i pokazuje joj emocije.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivši zadrugar istakao je da za aferu koja se navodno dogodila između Kije i Filipa ne postoji nikakav dokaz, ali i da stoji iza svojih reči da ona to pred očima javnosti ne bi uradila.

Oboje su priznali simpatije, ali ona hotelska afera koja se dogodila, niko ne može da tvrdi da je to istina. Niko nema dokaz da je ona bila sa Filipom. Da je ušla u ozbiljniju priču, mislim da to nikad ne bi uradila, ona nije nimalo glupa. Zna da bi sebe postavila na deset nižih lestvica. Prvi ja ne bih pričao o tome, vi znate da ja poštujem sva pravila kuće - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink

Šta je on još ispričao o njima pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

'