AKTUELNO

Obratila se i onima koji je ne vole.

Andrijana Radonjić je ponovo stavila tačku na vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, koju je započela u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: Pink.rs

Pevačica je sinoć gostovala u emisiji "Zadruga -  Narod pita" sa svojim ocem Duškom Radonjićem, reperovom bivšom devojkom Minom Vrbaški, ali i sa ostalim nekadašnjim cimerima Milanom Miloševićem i Banetom Čolakom.

Radonjićeva je u emisiji komentarisala i svoj nadimak koji je dobila u toku veze sa Đerićem - uštipak devojka.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem za ovo "uštipak devojka", meni je to baš simpatično. Postoji jedna slika na kojoj piše kao: "Ko sam ja, šta sam ja" i dole moja slika kao: "Ja sam uštipak devojka". To je provokacija, ali dobro... Mislim da nije sramota praviti uštipke. Naše babe i dede su živeli od toga i danas neki ljudi žive od toga. Nije bilo dobro kada sam pravila uštipke prvih sedam meseci, pa nije bilo dobro ni kada sam prestala da ih pravim - rekla je Andrijana.

Podsetimo, nakon što je započela romansu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom u velikoj meri su mnogi komentarisali da se Andrijana Radonjić veoma promenila. U video-prilogu u nastavku pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Đekson

'