AKTUELNO

Goca je zbog svog stava i vedrog duha postala uzor mnogim ženama.

Popularna pevačica Goca Tržan već jedanaest godina uživa u ulozi majke kada je u braku sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem dobila ćerkicu Lenu.

Iako joj i dalje ne polazi za rukom da sa svojim sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem proširi porodicu i njemu podari naslednika, ona ne odustaje, pa je tako u toku procesu pripremanja za vantelesnu oplodnju.

Počela sam sa pripremama. Zasad su to samo pregledi, davanje krvi i razne analize koje zahtevaju vreme - rekla je Goca.

Foto: E-Stock/Kobra

Pevačica je uvek javno govorila da nikada nije klonula zbog životnih nedaća, pa je tako ni bezuspešni pokušaji neće navesti da svojim željama nađe zamenu - da usvoji dete ako u krajnjem slučaju ne bude mogla da zatrudni ni uz pomoć veštačke oplodnje.

Nisam ja baš osoba koja lako odustaje. Izuzetno poštujem ljude koji se odluče na usvajanje, ali ja sam ostvarena kao majka već jednom, ako uspemo i drugi put, to će biti čist dar od Boga - kroz osmeh kaže Goca koja u ovoj borbi ima veliku podršku supruga Raše, ali i ćerke Lene, kao i svoje, ali i suprugove porodice.

Budući da su mnoge njene koleginice bile u sličnoj situaciji, one su se okrenule Bogu smatrajući da je to jedini način da im se usliše molitve. Goca je istakla da nema isti pogled na to, a objasnila je i zašto.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Sama činjenica da verujem da mogu još jednom ostati u drugom stanju je religija za sebe. Bog je svuda i pomoći će nam ako verujemo. Ne moram da odlazim u crkvu da bi mi Bog pomogao - poručuje pevačica, koja je nedavno bila na odmoru u Grčkoj, a sada se iznova vraća pregledima kako bi telo pripremila za sve ono što je čeka tokom procesa vantelesne oplodnje.

Foto: TvPink Printscreen

Obožavaoci koji je vole i poštuju njen rad često se poistovećuju sa problemima koje pevačica nikada nije krila od javnosti, a ona im je ovom prilikom poručila na šta se treba osvrnuti u životu.

Budite pozitivne, radujte se životu i ne očajavajte - kaže Tržanova, koja smatra da je najgore kada žena izgubi veru da će postati majka i da neuspele trudnoće ili pokušaje doživljavaju traumatično.

K.Ristić

#Goca Tržan

'