AKTUELNO

Gledaoci Televizije Pink imaće priliku da bivše učesnike "Zadruge" pitaju sve ono što ih zanima.

Na programu Televizije Pink večeras je još jedno izdanje emisije "Zadruga - Narod pita", u kojoj će voditelj Ognjen Nestorović ugostiti bivše učesnike rijalitija koji će biti u prilici da odgovore na sva pitanja gledalaca, koji će se direktno uključivati u program!

Foto: TvPink Printscreen

Na pitanja će odgovarati Pinkova zvezda Andrijana Radonjić i Mina Vrbaški, koje su se tokom učešća u "Zadruzi", ali i po završetku rijalitija borile za naklonost Nemanje Đerića Đeksona, a u studio Televizije Pink dolaze i pevačicin otac Duško Radonjić, kao i Bane Čolak.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

Foto: Pink.rs

Andrijani, Mini, Dušku i Banetu pridružiće se i novinar Milan Milošević, koji će takođe biti u prilici da odgovara na pitanja gledalaca, ali i da javnosti otkrije sva nova saznanja do kojih je po izlasku iz "Zadruge" uspeo da dođe. Budući da je u stalnoj komunikaciji sa većinom bivših zadrugara o kojima se i posle skoro mesec dana nakon finala i dalje priča, nema sumnje da će Milan javnost obradovati novim informacijama, te da će neke nove istine isplivati na videlo.

Foto: Pink.rs

Ne propustite novo, jedno od najuzbudljivijih izdanja emisije "Zadruga - Narod pita" večeras u 22 sata uživo na Televiziji Pink!

D. T.

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

'