AKTUELNO

Komentarisala i svoj odnos sa Andrijanom Radonjić i Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Nakon što je okončala ljubavne romanse sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i Tomislavom Panićem, koje je započela pod krovom najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", Mina Vrbaški uplovila je u novu vezu.

Foto: Pink.rs

Ova bivša zadrugarka objavila je na svom Instagram nalogu kratak video sa novim dečkom kog i dalje krije, a koji zbog brade mnoge podseća na Đeksona. Mina je za portal Pink.rs otkrila više detalja o svom novom izabraniku, ali je komentarisala i Đerića i Andrijanu Radonjić.

Foto: Instagram

Našla sam dečka, Mina se povukla, nema je toliko u javnosti. Svako veče sam sa njim, baš sam se posvetila dečku, tako da me niko ne zanima... Đekson i to, izbacite ga više, ne zanima me on - izjavila je Vrbaški za Pink.rs.

Foto: RTV Pink

Mina nam je u jednom trenutku samo nakratko pokazala pozadinu svog mobilnog telefona na kojoj se nalazi njen novi dečko, a zatim je nastavila da priča koliko se promenila zbog trenutnog momka.

Dečko je još u tajnosti. Izbacujem slike, ali da se ne vidi ko je. Dečko me je mnogo promenio, dao mi je snagu da izdržim sve ovo. Ne želim da se previše pojavljujemo u javnosti. Izbegavam javnost maksimalno. Posvetila sam se njemu - priča Mina.

Foto: Pink.rs

Vrbaški je u nastavku razgovora se ekipom portala Pink.rs ponovo pričala o Nemanji Đeriću Đeksonu, govoreći kako je njihova ljubav definitivno okončana, ali i da je Đerić stavio tačku i na vezu sa Andrijanom Radonjić.

To je puklo odavno, bio je sa Andrijanom i oni su sada raskinuli. Znači sve sam čula, sve su mi javili... Tako da što se tiče njega stvarno više nemam komentar. Čuli smo se jedan dan preko video-poziva. Pričali smo nešto kratko, ali ništa više. Samo smo ortaci sada. Nemamo nikakvih linija da se spajamo, gledam ga kao druga. Ja 99,9 posto ne bih imala ništa sa njim više. Andrijana i ja se čujemo preko Instagrama. Razmenjujemo neke poruke oko fanova, jer su nju nešto napali. Rekla sam joj da ne brine oko toga i rekla sam fanovima da je ne napadaju. Ja nemam ništa protiv nje - rekla nam je Mina.

PROČITAJTE: SELFI POSLE SE*SA? Mina pokazala NOVOG DEČKA, sličnost sa Đeksonom je očigledna! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Đekson

'