AKTUELNO

Svađali su se sve vreme.

Jelena Golubović napustila je sinoć emisiju "Zadruga, narod pita" nakon što se skoro tokom cele večeri svađala sa Lepim Mićom koji je takođe bio gost zajedno sa Milicom Dugalić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: RTV Pink

Glumica i rediteljka je u jednom trenutku ustala, skinula bubicu i napustila studio, a Mića je prokomentarisao sve ono što se desilo između njega i Jelene, kao i zbog čega su toliko puta ulazili u žestoke svađe.

Foto: RTV Pink

Ja se u životu nisam posvađao pet puta, ali ne dozvoljavam... Ovo je televizija, javno mesto i kada se nešto kaže ja ostah krivih leđa i zato ne dozvoljavam da me bagra u studiju naziva tako. Takvu ću stoku da vređam stalno, takvu ću stoku da urnišem. Zašto nisam tako nešto rekao Milici? Zbog čega? Zašto? Zato sto je žena normalna! Jelena je jedna prevarantkinja, klošarka, priča bajke koje njoj odgovaraju... Ja sam čovek koji je porodičan, moja je supruga inženjer građevine, moja ćerka je magistar... Ja sam svoju porodicu sačuvao od javnosti. Ja odlično znam šta radim i jako sam srećan u životu - pričao je Mića.

Kako je izgledala ova situacija možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: ORIO SE STUDIO! JELENA GOLUBOVIĆ NAPUSTILA EMISIJU UŽIVO, Lepi Mića je BRUTALNO PROVOCIRAO: Ne smeš, ti si sitna duša! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'