AKTUELNO

Ovo će vas šokirati!

Lepi Mića i Jelena Golubović sinoć su gotovo sve vreme u toku emsije "Zadruga, narod pita" ulazili u žestoke rasprave i svađe, a u jednom trenutku su se njih dvoje dotakli i ljubavnog života Golubovićeve.

Foto: TV Pink Printscreen

Dr*ljetino jedna, j*bala si se sa ujakom svog dečka! - rekao je Mića Jeleni.
Gospode Bože pa ti ne znaš šta pričaš! - bio je Jelenin komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona priča o moralu, zato brani nemoral! Imala je s*ks sa ujakom, stricem i dečkom! Imala si! On je rekao da ti je stric! Lažeš kao pas! Rekla si da je lažov, da je prevarant, da se kupa u blatu! Njen dečko u kupatilu nema pločice, ima glinu i zemlju i boji se da ga ne ubije struja. Ona se tu kupa, dotična dama i ona završi gde? U brvnari bez struje! Rekla si za čoveka da se tušira u kartonskoj kutiji! - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića se zatim dotakao i karijere Jelene Golubović, kao i njenog privatnog života, a u jednom trenutku je izjavio da je on po profesiji konobar i uzeo čaše sa vodom i razdelio ih po studiju.

Evo prodala si tatin stan, kupala si se u kartonskoj kutiji i to sa hladnom vodom. To si mi pričala! Hvali se posle da je uspešna dama i zvezda završi u brvnari. Imala je predstavu u pm! Samozvana glumica, režiser! Znate li gde je ona završila fakultet? Šta je ona po zanimanju? Ja sam konoba! Evo ja sam konobar! Ti samo znaš da ga primaš! To ti je posao! Ti si primačica! Stalno ga primaš i ako ga ne primiš ti nisi zadovoljna! - pričao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta si ti? Lažni moralista! Vidim da si nervozan. Ko ga tera da se dere? - izjavila je Jelena.

U video-prilozima ispod pogledajte kako je izgledala ova svađa Jelene Golubović i Lepog Miće.

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'