AKTUELNO

Niko tu nije čist i niko nije svetac, ni svetica - kaže voditelj.

Spektakularna deseta sezona popularne emisije ''Amidži šou'' završena je. Autor i voditelj Ognjen Amidžić ponosan je na još jednu i više nego uspešnu sezonu, a kako je rekao za Pink.rs u narednoj bi voleo da ugosti naše poznate sportiste.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

- Ova cela sezona je bila fantastična i bilo je puno gledanih emisija. Ostala mi je želja da sa još neke sportiste dovedem u emisiju u narednoj sezoni. Na primer, voleo bih Nemanju Matića da ugostim, ponovo Kolarova, Sergeja Milinkovića isto - kaže Ognjen na početku razgovora i dodaje da sa svojim saradnicima već radi na novinama koje će obeležiti novu sezonu jedne od omiljenih TV emisija na našim prostorima.

- Radimo na novinama. Pravimo novi studio, biće nova scenografija, ubacićemo malo i gledaoce uz scenografiju. Nazvaćemo ga ''Moderni kafe'', tako da biće svašta nešto novo, kao i novi sadržaj.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Amidžića smo imali priliku da gledamo i u sklopu najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' gde je povremeno vodio program, uživo iz Bele kuće. On sada priznaje da favorita nije imao, ali otkriva i šta misli o ljubavnom trouglu koji je obeležio prvu sezonu ''Zadruga''.

- Uopšte nisam imao favorita u ''Zadruzi''. Od početka sam se postavio isto prema svima, tako da ne mogu nikog da izdvojim. Svako ima i dobre i loše strane. O ljubavnom trouglu koji je obeležio prvu sezonu ''Zadruge'' imam isto mišljenje kao i na početku. To je jedna čudna priča koja je od početka bila specifična, a tu je Sloba bio taj koji je držao ključeve u svojim rukama. Niko tu nije čist i niko nije svetac, ni svetica. Svako tu ima putera na glavi - rekao je Ognjen i dodao:

- Kija je zasluženo odnela pobedu čim su toliki ljudi glasali za nju. Iskreno, nisam očekivao javno pomirenje Kije i Slobe u mojoj emisiji.

Foto: Pink.rs

Popularno TV lice otkrilo je i gde planira da se odmori nakon svih poslovnih obaveza koje je imao u proteklom periodu.

- Idem u Grčku deset dana - kaže Ognjen i otkriva ko je zadužen za čuvanje i vaspitavanje njegovog sina Matije, kojeg je dobio u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

- Naravno da pomažem Danijeli, kao i ona meni. Borimo se da sa njim provodimo vreme, da ga mi vaspitavamo što je moguće vše. Sve je stvar dogovora, ja ga čuvam danas, ona sutra i tako...

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Ognjen je za Pink.rs otkrio i kako provodi svoje slobodno vreme sa sinom i suprugom.

- Slobodno vreme najčešće provodimo kod kuće sa Matijom ili kod prijatelja. Nekad odemo u bioskop ili u prirodu negde - kaže voditelj i otkriva da će podržati svog naslednika ukoliko bude odlučio da krene njegovim stopama.

Foto: Andrej Nihil

PROČITAJTE JOŠ: OVAJ TRENUTAK SAM NAJEMOTIVNIJE DOŽIVELA: Maja Berović otkrila ko joj je priredio iznenađenje za rođendan!

- Još je rano, on je još mlad. Ako bude odlučio da krene mojim stopama, ja ću podržati u tome. Nadam se da ćemo imati takav odnos da možemo da razgovaramo o svemu.

Autor: M. K.

#Kristina Kockar

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#voditelj

'