AKTUELNO

Radi punom parom.

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović gostovao je jutros u "Novom jutro" kod Dee Đurđević i Predraga Sarape, tom prilikom Sloba je rekao kako ljudi odlično reaguju na njegovim nastupima šta ga je pozitivno iznenadilo.

Foto: RTV Pink

Voditeljka Dea Đurđević je u jednom trenutku pitala Slobu Radanovića i da li je njegova nova pesma "Nepristojna ponuda" koju je premijerno izveo u superfinalnoj noći "Zadruge" zapravo posvećena Luni Đogani sa kojom je prevario suprugu Krisinu Kockar.

Pa ko je to rekao? Ne! Ja sam tu pesmu dobio o Pinka. Možda ispada tako, ali nikome nije posvećena. Možda se samo tako potrefilo - rekao je Sloba.

Foto: RTV Pink

Pevač je istakao i da do jeseni planira da objavi svoj album, dok je Radanović u nastavku komentarisao i svoju pesmu "Stjuardesa" koju je posvetio supruzi Kristini Kockar, a ova numera nastala je u danima njihove najveće ljubavi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

To je moja pesma, stvarno je bila posvećena njoj. Ja sam to napisao za Kristinu. Sada kada je pevam, pevam je kao svoju pesmu i verovatno se sve stjuardese pronalaze u toj pesmi - izjavio je Radanović.

Sloba je rekao i kako je "Zadruzi" razgovarao sa svojim cimerom Nemanjom Đerićem Đeksonom o duetskoj pesmi, a da sada imaju u planu da ostvare ono što su zamislili. Radanović je komentarisao i da li postoji mogućnost dueta sa Kristinom Kockar, kao i njene pevačke sposobnosti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pa ne znam, što da ne, ako nađemo adekvatnu pesmu... Ja sam širokih shvatanja. Vidim da joj je fino krenulo i želim joj sve najlepše. Ona je osoba koja ima sluha, ona je bila osoba koja je najbolje znala da me isprati i primeti svaku moju grešku. Tada sam ja primetio da ona ima sluha, pogotovu za neku stranu pesmu - pričao je Sloba o Kiji.

PROČITAJTE: DONEO ODLUKU: Sloba danas ZOVE ADVOKATA, evo šta će tražiti od njega (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'