AKTUELNO

Bivši zadrugar osuo paljbu po pevaču.

Pevač Dženan Lončarević u nekoliko navrata izjavio je da ne poznaje učesnika prve sezone rijalitija ''Zadruga'', Baneta Čolaka, dok je on tokom učešća u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima rekao da su nekada zajedno nastupali po klubovima.

PROČITAJTE JOŠ: FANOVI ZABRINUTI ZA NJENO ZDRAVLJE! Teodora Džehverović na lekovima!

Foto: Promo, E-Stock/MilošRafailović

Bivši zadrugar odlučio je da sada odgovori pevaču, a tom prilikom je za Pink.rs istakao da se boji da pevač ima amneziju, pa je odlučio da ga podseti na početak njegove karijere, kada je on, po Banetovim rečima, po klubovima pevao za ''sitne pare''.

- Čuo da je Dženan izjavio da me ne poznaje i da ne zna ko sam. Mogu samo da kažem da je to čista laž. Dženan je nastupao na početku svoje karijere u jednom klubu u Užicu u kojem sam ja radio kao resident DJ tako da priča da ne zna ko sam ja automatski pada u vodu. Kod Dženana izgleda vlada popularna amnezija, pa se ne seća perioda kada je pevao po klubovima za sitne pare - rekao je Bane za Pink.rs i dodao:

Foto: Pink.rs

- Priču da sam ja njega "proslavio" ne bih puno da komentarišem jer je to izvučeno iz konteksta. Mislim da nema potrebe da se ova priča nastavlja i širi dalje samo bih podsetio gospodina Dženana da se mi vrlo dobro poznajemo, a ako je on zaboravio kako je počeo i gde, to je već njegov problem - rekao je bivši učesnik ''Zadruge'' za naš portal.

Foto: Rajko Ristić

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Dženan Lončarević

#Rijaliti Zadruga

'