AKTUELNO

Za sebe kaže da je pre svega pravična.

Naša popularna pevačica Ana Kokić i njen supurg, vaterpolista Nikola Rađen, već godinama uživaju u skladnom braku u kom su dobili i dve ćerkice, Ninu i Teu.

S obzirom na to da njene mezimice sada prelaze u tinejdžersko doba, pitali smo Anu da li je strog roditelj i da li kažnjava ćerke.

Foto: Pink.rs

Nismo ni on ni ja strogi, samo smo pravedni, sve po zasluzi. Naravno da ima kazni. Škola im je jedina obaveza i to je nešto što mora da se obavi. Škola ne služi samo za to da nešto naučimo, već i da steknemo neke radne navike i da obavljamo svoje obaveze na vreme, tako da kada se tu nešto ne uradi kako treba, oduzimaju se telefoni, gase se crtaći i tako to - rekla je Ana.

Ona je otkrila i koliko joj teško pada razdvojenost od supruga, s obzirom na to da su oboje zbog poslovnih obaveza često odsutni od kuće.

Tako je, jednostavno smo to tako prihvatili i ne pravimo nikakvu tragediju od toga, svesni smo da to neće trajati doveka, to je možda još koja godina dok on igra - navela je Kokićeva.

Foto: Pink.rs

Ona je nedavno snimila i pesmu sa popularnim dvojcem Coronom i Rimskim koja nosi naziv "Karmin".

To je prvi put od mene nešto u tom fazonu. Ja dugo nisam mogla da se usudim na tako nešto, jer sam navikla od samog početka mog rada da je oko mene bend, da je tu živa svirka i da ima neke energije živih nastupa. Ovo je nešto malo drugačije, di-džej varijante, elektronske. Ali mogu da kažem da je super ispalo, na moje veliko zadovoljstvo, oni su se zaista potrudili. Pogodilo se da je pesma i meni legla i da su oni uradili sve maksimalno dobro, i ta saradnja će se nastaviti, tako da očekujte uskoro još nešto zanimljivo - rekla je Ana.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NA SVOJ ROĐENDAN OBJAVILA ALBUM: Maja Berović otkrila šta joj je suprug poklonio i PROGOVORILA O PRINOVI! (FOTO)

Pevačica je za naš portal otkrila i šta misli o rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti "Zadruga".

Ja iskreno nisam pratila, inače jako slabo pratim bilo šta na TV-u. Ako je kod nas nešto upaljeno, to su crtaći, ne možemo ni da dođemo na red. Naravno videla sam i po portalima i po novinama da se tu svašta nešto izdešavalo, da je tu bilo i ljubavi i svačega. Ali dobro, ako ljudi to gledaju i ako im se dopada ja nemam ništa protiv. Lično ne pratim rijaliti programe zato što nemam vremena, ali vidim da je to bilo jako popularno - istakla je Ana.

R. L.

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

'