AKTUELNO

Ne krije uzbuđenje!

Teodora Džehverović, učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga", osvojila je u ovom šou programu treće mesto, čemu se nije nadala, ali je zbog toga i te kako bila zadovoljna. Ona se odmah vratila na posao, pa je pre nekoliko dana objavila novu pesmu "Crni vitez", za koju je snimila i spot sa svojim dečkom iz "Zadruge", Anđelom Rankovićem.

Foto: Printscreen Youtube

Danas je na svom Instagram profilu objavila da je pesma već prešla dva miliona pregleda, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Teodorom da čujemo njenu reakciju na to.

Foto: Printscreen Instagram

Presrećna sam i oduševljena! Zaista imam veliku podršku kako na društvenim mrežama, tako i na nastupima i hvala Bogu da je tako i nadam se da će tako biti i ubuduće. Imam već mnogo zakazanih nastupa, što je odlično, i jako mi je drago što su ljudi prihvatili i zavoleli pesmu "Crni vitez". Za mene nema odmora, ja ne stajem i jako sam zadovoljna - rekla je Teodora za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Ukoliko do sada niste imali prilike da poslušate pesmu "Crni vitez" i pogledate spot, u šta čisto sumnjamo, to možete učiniti u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Pesma

#Teodora Džehverović

#spot

'