AKTUELNO

Vićentije Darijević otkrio je ekskluzivno za Pink.rs šta se dešava sa razvodom bračnog para o kojem duže od devet meseci bruji čitav Balkan.

Otkako su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović napustili "Zadrugu" i zvanično objavili da su doneli odluku da se razvedu, javnost prati svaki njihov korak. I dok je Kristina odmah po napuštanju "Zadruge" potpisala papire za razvod, Sloba to još nije učinio, a kako je pre nekoliko dana ekskluzivno za naš portal izjavio, to je trebalo da uradi u sredu, tj. juče. Međutim, do toga nije došlo.

Foto: e-stock Rajko Ristić/Pink.rs

On je tada objasnio da ga je advokat Vićentije Darijević zamolio da, zbog obaveza, taj susret i potpisivanje odlože za danas, međutim, ni danas se nisu sastali, a mi smo kontaktirali advokata kako bismo proverili kada će Sloba i Kija i zvanično staviti tačku na njihov brak.

Foto: Pink.rs

Bio je prvobitan dogovor da se juče vidimo, međutim, zbog vanrednih obaveza koje smo i Slobodan i ja imali, sastanak kojem je trebalo da prisustvuje i Kija pomeren je za danas. Međutim, Kija je juče javila da joj je za danas nešto neplanirano iskrslo oko snimanja, tako da smo sve pomerili za sledeću nedelju - izjavio je Darijević za Pink.rs.

D. Tanasijević

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'