AKTUELNO

Ovom porukom je otkrila kako se zapravo oseća.

Mlada blogerka Luna Đogani nakon završetka najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' spas od radoznalih pogleda i znatiželjnih ljudi pronašla je daleko od Srbije. Naime, Luna je pre nekoliko dana otputovala u Grčku gde uživa sa društvom u moru i suncu.

PROČITAJTE JOŠ: UPUTIO JE KIJI? Nakon što je doneo konačnu odluku da se RAZVEDE, Sloba poslao JAKU PORUKU!

Iako se trudi da beg od stvarnosti pronađe na peščanim plažama Grčke, jedno je sigurno, a to je da svog bivšeg dečka, Pinkovu zvezdu Slobodana Radanovića, nije zaboravila. U prilog tome govori i njena objava na društvenoj mreži Instagram gde Luna priznaje da joj u teškim životnim trenucima nedostaju poziv i poruka, a velika je verovatnoća da se ovo odnosi upravo na Slobu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- U nekim teškim životnim momentima zapravo shvatiš kome je i koliko stalo do tebe. Ne pričam o nekim velikim stvarima, jer svi smo mi još uvek u suštini deca. Pričam o poruci, o pozivu, o onom glupom ''kako si?'', upravo onda kad ni sam ne znaš odgovor na to pitanje - glasi citat koji je Luna podelila sa svojim pratiocima na Instagramu i svojim komentarom ''Tako'' jasno stavila do znanja da se u njemu pronalazi, a da li je ova poruka upućena upravo Slobi, ostaje da saznamo.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: M. K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'