AKTUELNO

Svojim postupkom iznenadila je mnoge.

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu upravo je počelo suđenje Luki Lazukiću, koji je optužen da je u noći između 12. i 13. aprila pretukao suprugu Natašu Bekvalac, koja je završila sa telesnim povredama.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Lazukić je u sud došao desetak minuta pre početka suđenja, a lice je skrivao naočarima za sunce, dok okupljenim predstavnicima medija nije želeo da da izjavu. U sud je došao sa svojim timom advokata, uz čiju će pomoć pokušati da dokaže da nije izvršio delo koje mu se stavlja na teret.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Svi su očekivali ulazak i Nataše Bekvalac koja je, ipak, uspela da umakne okupljenim fotoreporterima i u sud došla čak više od dva sata ranije! Prema poslednjim informacijama, pevačica je u Prvi osnovni sud došla oko 08:45h, kada je održala sastanak sa svojim advokatima.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi susret Nataše i Luke, posle nasilja za koje ga je prijavila, dogodio se u sudnici u kojoj se nisu ni pogledali, a pevačica je samo dva minuta nakon početka suđenja rešila da napusti sudnicu! Naime, budući da je mera zabrane prilaska Luke Nataši još uvek na snazi, pevačica nije dužna da prisustvuje njegovom iskazu.

Ovako je izgledao dolazak Luke Lazukića u Prvi osnovni sud:

S. K. / D. T.

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'