AKTUELNO

Sara otkrila šta planiraju njena i Vojketova mama i nasmejala sve.

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke uspešno su nastavili svoju vezu i van rijalitija, što je obradovalo sve njihove fanove koji su ih tokom njihovog devetomesečnog boravka podržavali i bodrili ih svim srcem.

S obzirom na to da se u mnogim emisijama pojavljuju zajedno vidno srećni i nasmejani, ona je došla i na snimanje spota za njegovu novu pesmu ''Non-stop'' da ga podrži. Kako je ekipa sa portala Pink.rs prisustvovala tom događaju, upitali smo Vojketa da li će se i ona možda pojaviti u nekom kadru.

Foto: RTV Pink

Zavisi šta kaže reditelj, ali ja bih zaista voleo da se pojavi - rekao je Vojke za Pink.rs.

On je u jednom od intervjua otkrio da je svoju devojku upoznao sa svojim roditeljima, a Sara je ovom prilikom potvrdila sve navode i dodala nešto što će sigurno nasmejati sve.

Upoznala sam njegove roditelje, bilo je lepo, dobila sam i poklon od njegove mame. Moja i njegova mama su se dogovorile da ja idem kod njegove, a on da dođe kod moje da izvrše trampu, pošto smo očigledno dosadili našim roditeljima - rekla je kroz smeh Sara za naš portal.

Foto: Pink.rs

U nastavku, Reljićeva nestrpljivo čeka da on završi snimanje spota kako bi svu pažnju preusmerili na njen rad i njihov zajednički duet, a ovom prilikom otkrili su i da će putovanja koje im je TV Pink poklonila iskoristiti na pravi način.

Kad završi snimanje ovog spota, baca se na pravljenje moje pesme i na pravljenje duetske pesme, a možda ćemo da snimamo i spot na nekom od ova dva putovanja koja smo dobili od superfinala Zadruge, Sicilija ili Krit. Ja sam počela da radim, imam zakazane nastupe. Na oba putovanja ćemo ići zajedno. Zajedno smo bili i unutra, nema smisla da zajedno ne odemo na ta putovanja - kaže lepa Pinkova zvezda.

I pored brojnih obaveza, zadrugarka nije sakrila da se čula sa pojedinim takmičarima, ali i da bi se sa njima družila kada bi im se za to ukazala prilika.

Foto: Pink.rs

Od bivših zadrugara sam se čula sa Sanjom, Minom i Miljanom. Ne znam, za sada gledam da ispunim sve što sam zamislila na poslovnom planu, a ako druženje sa njima bude usput onda što da ne - rekla je Sara.

R.L/K.R.

#Sara Reljić

'