AKTUELNO

Kaže da su njegovi roditelji odlično prihvatili Saru.

Vojke Đans danas se uključio u emisiju "Premijera - Vikend specijal", a tom prilikom reper je ispričao kako će izgledati spot za njegovu novu pesmu i da li će se u njemu pojaviti Sara Reljić sa kojom je započeo romansu u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink

Upadam u market i pravim šou tamo, pošto je takva pesma - moćna. Biće sa dosta devojaka. Sara će doći tamo na snimanje, pre toga ima neki nastup u gradu. Možda se pojavi u spotu, videćemo ako joj bude scena odgovarala, ali verujem da hoće - rekao je Vojke.

Reper je u nastavku izjavio kako sa Sarom uživa i u danima van kamera, a reporteru emisije "Premijera - vikend specijal" Nemanji Vujičiću, Vojke je otkrio i o čemu razgovara sa Reljićevom kada se osame.

Foto: RTV Pink

Pričamo o temama o kojima nismo mogli. Svadba nije među tim temama. Nismo došli do toga. Pričamo i o poslu. Radim joj pesmu. Radim joj duet koji bi ubrzo trebao da izađe. Sve normalno - izjavio je reper.

PROČITAJTE: JOVANA SE PRESELILA KOD MENE: Sanja i Matora počele da žive zajedno, a o reakciji njene majke SVI PRIČAJU! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Nakon svog prvog izlaska iz "Zadruge", Vojke Đans je puno vremena provodio sa majkom i bratom Sare Reljić, Indirom i Filipom, a ovoga puta on je govorio i o tome da li je Sara posle izlaska iz Bele kuće imala priliku da upozna njegove roditelje.

Jeste. Sve je super. Prihvatili su je. Ne zovu je snajka, Sara je zovu. Upoznali su se, bukvalno bi je usvojili - govorio je Vojke.

Autor: S. Kuvekalović

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'