AKTUELNO

Niko je ne bi prepoznao u ovakvom izdanju.

Popularni folk pevač Aca Lukas uplovio je u strasnu vezu sa Branislavom Pašajlijom odmah nakon razvoda sa Sonjom Vuksanović.

Njoj je i te kako prijala medijska pažnja, a imponovala joj je okolina i ljudi kojima je bila okružena. Njih dvoje su se javno eksponirali u javnosti, a onda je sve nestalo u prah kada su se na svim društvenim mrežama pojavile eksplicitne fotografije ove lozničanke.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Folker je zbog toga danima trpeo medijski pritisak, a onda je zbog svega što je video odlučio da stavi tačku na sve što ga je povezivalo sa njom.

Foto: Informer

Branislava je ostala neutešna posle raskida, a spekulisalo se i o tome da će snimiti duet sa njegovim najvećim protivnikom, Željkom Šašićem.

Kako se pretpostavlja da joj nije sve išlo po planu, ona je odlučila da se povuče iz javnosti, a tome svedoči i fotografija koju je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je istakla kako je u emotivnoj vezi sa osobom koja verovatno nije u kontaktu sa javnim svetom, a stihove koje mu je posvetila govore o tome koliko je zaljubljena.

Plovićemo noćas ti i ja okeanima,svim morima sveta.. Tražićemo onaj cvet ideja. Znam da miriše... Još nije prestao da cveta.. Pričao bih ti o sreći - napisala je Branislava u opisu fotografije.

Da li je ovo njena konačna odluka da se povuče iz javnosti i svoj život nastavi onako kako je i živela pre afere koja se dogodila sa Lukasom, preostaje da saznamo.

Pink.rs.

#Branislava Pašajlija

'