AKTUELNO

Svi ga obožavaju!

Ljuba Stanković, najmlađi takmičar u ovoj sezoni Pinkovih zvezdica, za ovo superfinalno veče u prvom krugu izabrao je da se predstavi pesmom "Đelem, đelem" Šabana Bajramovića i potpuno bacio ceo studio u trans.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba je zajedno sa plesačima priredio magičan nastup koji će sigurno ostati urezan u pamćenju mnogih koji su ga sada gledali.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si svaki put pevao fantastično i pevao si previše dobro za to koliko si mali. Ja moram da kažem da si ti majstor za poljupce, niko me nije toliko izljubio kao on, pritom je toliko mirisao, kao tri parfimerije! Hvala ti što si bio veseo, što si nam stavljao osmeh na lice, to je veliki dar i čestitam tvojim roditeljima. Večeras si pevao kao zmaj - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada Ljuba peva dešavaju se čuda, čak i da ruže rastu sa plafona. Ti si večeras bio film, ovo kao da si izašao iz filma, sve je bilo tako bajkovito i divno - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Sasvim očekivano, ovaj miljenik nacije prošao je u drugi krug superfinala četvrte sezone takmičenja, a on je sada odlučio da otpeva pesmu "Nije ljubav to" Marije Šerifović.

Foto: TvPink Printscreen

Stavi mu krunu na glavu jer on je stvarno kralj! - rekao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljuba je takođe prošao u treći krug superfinalne emisije četvrte sezone Pinkovih zvezdica, a za ovu priliku odabrao je pesmu "Lejla" Harija Varešanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri nije želeo da komentariše Ljubin nastup kako ga ne bi zamarali, a na Gocino pitanje da li se umorio, on je samo rekao "Hvala" što je nasmejalo sve u studiju jer su shvatili da je uopšte nije čuo. Ljubin nastup pogledajte u nastavku.

Pored Dražena Bakovića, Ljuba je uspeo da dođe do top 2 u ovoj superfinalnoj večeri. On je za sam kraj otpevao numeru "Bato" koju u originalu izvodi Kaliopi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubo, mi ovde u Pinkovim zvezdicama jako volimo da vidimo tako male i talentovane klince kao što si ti. Pre dve sezone jedna Pinkova zvezdica ostvarila je svoj san uz pomoć Gorana Vesića da se sa porodicom preseli u Beograd i upiše muzičku školu. Pošto si ti jako mali, Goran Vesić je odlučio da ti pokloni pravi klavir! - rekla mu je Leontina, što je Ljubu veoma obradovalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Ljuba Stanković jedan je od takmičara kog smatraju maskotom ovog takmičenja. Svojom neodoljivom harizmom, talentom i ponašanjem na sceni osvojio je široke narodne mase, te mu mnogi predviđaju veliku karijeru. Ukoliko je Ljuba vaš favorit u nastavku pogledajte kako možete glasati za njega.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- za Srbiju 16 na broj 3010 - za Crnu Goru 16 na broj 14664 - za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C16 na 091514402 - za Makedoniju GLA(razmak)C16 na 141345 - za Hrvatsku GLA(razmak)C16 na 666555 - za Sloveniju GLA(razmak)C16 na 3223 - za Austriju GLA(razmak)C16 na 0900506506 - za Nemačku GLA(razmak)C16 na 44144 - za Švajcarsku GLA(razmak)C16 na 9292 - za Norvešku GLA(razmak)C16 na 2098 - za Švedsku GLA(razmak)C16 na 72027 - za Dansku GLA(razmak)C16 na 1963 - za Australiju GLA(razmak)C16 na 19707799

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Autor: N. Vujčić

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

'