AKTUELNO

Gledaoci su želeli da čuju odgovor na ovo pitanje.

Slobodan Radanović je sinoć odgovarao na pitanja gledalaca u emisiji "Zadruga - narod pita", a gledaoci su ovog bivšeg zadrugara pitali  kako je mogao da prevario Kristinu Kockar i da je zameni sa Lunom Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Kako ga nije sramota da onakvu ženu zameni Lunom? Ja sam videla da je Luna aljkava i ništa drugo nismo videli od nje - rekla je gledateljka.

Sloba je rekao nakon ovog pitanja da su ga ljudi proteklih dana u velikoj meri pitali ovo pitanje, a zatim i kako ga je sramota zbog onoga što je uradio pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

Foto: TvPink Printscreen

Mene je sramota zbog toga što sam učinio to na taj način koji sam uradio. Za to nema opravdanja, a što se tiče Kristine, hoću da kažem da sam ja trenutno sam, kao prvo, kao drugo ko nije bio u mojoj koži ne zna zašto sam ja to uradio, ali sam ljudsko biće, imam emocije, verovatno nije nešto štimalo čim se to desilo - izjavio je Sloba.

Nakon ovog odgovora Sloba je dobio aplauz od strane publike, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Sloba Radanović

'