AKTUELNO

"Magazin In" u subotu od 17 časova na TV Pink se ne propušta.

Iako je najgledaniji rijaliti “Zadruga” završen u četvrtak proglašenjem pobede Kristine Kije Kockar, neke informacije tek izlaze na videlo, pa je svako gostovanje dojučeranjih cimera novi povod za polemiku, a tako će biti i u subotu nakon „Magazina In“, koji je od 17 sati na TV Pink. Autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je Milana Miloševića, Miljanu Kulić, Teodoru Đehverović, Anđela Rankovića i Anu Korać.

Foto: Promo

Osim utisaka koje nose iz velelepnog zdanja u kome su proveli devet meseci, glavna tema njihovog razovora bila je ljubavni trougao Kija – Sloba – Luna. Milan tvrdi da zna za njihov tajni dogovor koji su sklopili pre ulaska u rijaliti, a to su potvrdili i Anđelo i Teodora.

Mi smo bili upoznati na početku u tu njihovu najveću tajnu – otkrio je Anđelo.

Sanja se osetila razočarano kada je shvatila o čemu je reč, tvrdeći da je ispala naivna, kao i većina Srpkinja, verujući u nešto što se ispostavilo da nije bila istina.

Foto: Promo

Otkud vi znate – kontrirala je Miljana, baš kao i za stolom u Beloj kući – Možda se Kija dogovorila sa Slobom da on uđe, da je prevari...

Međutim, Milan je ostao pri svojim tvrdnjama, za koje, kako kaže, ima i dokaze.

Foto: Promo

Ana Korać ima svoju teoriju, a upravo je ona sa pobednicom provela najviše vremena u rijalituju:

Ne može ni Sloba bez Kije, ni Kija bez Slobe!

Ljubavne teme su bile i u nastavku emisije, a o tome su najviše govorili Anđelo i Teodora. Sanja ih je pitala da li su njihove majke konačno dale amin za tu vezu, na šta je Teodora kao iz topa odgovorila u njihovo ime:

Moja mama jeste dala, a što se tiče njega, ne znam.

Foto: Promo

Atraktivna pevačica još jednom je dokazala u “Magazinu in” da osim dobrog glasa i stasa, ima i veliki talenat za ples, ali i za zabavu. Ustala je na sred studija i pokazala kako se pleše! Anđelo je s ponosom i osmehom posmatrao.

Foto: Promo

Ne propustite “Magazin In” u subotu, 23. juna od 17 sati na TV Pink!

Pink RS

#Ana Korać

#Anđelo Ranković

#Magazin In

#Milan Milošević

#Miljana Kulić

#Sanja Marinković

#Teodora Džehverović

#emisija

'