AKTUELNO

Svi se raduju njenoj sreći!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović danas su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav u crvki svetog Vasilija Ostroškog. Ovog popodneva je organizovano veliko svadbeno veselje za preko 800 zvanica u jednom prestoničkom lokalu, a na njemu je ovaj par okupio pola estrade.

Foto: Pink.rs

Aleksandrine mnogobrojne kolege su se pojavile kako bi joj čestitale na venčanju i mladencima poželele sve najbolje, a među njima je bila i Katarina Grujić.

Šta poželeti njima? Oni su mnogo skladan i divan par, želim im puno sreće i ljubavi, da ostanu dugo zajedno i da budu uvek nasmejani - rekla je Katarina koja je priznala da je mladencima na poklon donela kovertu sa novcem, a obećala je da će i zapevati.

Foto: Pink.rs

Milica Pavlović se pojavila u društvu svog prijatelja Dušana Petrovića, a za mladence je imala samo lepe želje.

Drago mi je što su pronašli jedno drugo i odlučili se na ovako krupan korak. Poklonila sam im nešto lepo, pošto oni sada grade zajedničke uspomene, ovo je jedan detalj kojim će moći da ih uokvire - rekla je Milica.

Foto: Pink.rs

Od srca im želim sve najlepše, sloge, ljubavi, mira i da im Bog podari što više dece - rekao je Bojan iz Leksington benda koji je na veselje došao u pratnji supruge i kolege.

Foto: Pink.rs

Ja sam njima poželela zdravlje, sreću i ljubavi da im ne manjka, kao što je danas da tako ostane za ceo život - rekla je Ilda Šaulić koja je priznala da će se obavezno latiti mikrofona ako dođe na red.

Foto: Pink.rs

Poželeću im da se i dalje tako vole kao i do sada i poštuju i da imaju puno dece - rekla je Milica Todorović i dodala - Naravno da ću pevati na svadbi, ali ću i naručivati pesme.

Ona je otkrila da za njenu svadbu ima vremena, ali da ne voli previše ljudi, pa misli da će to biti u prirodi, veoma intimno.

Foto: Pink.rs

Autor: N. V/ S. K.

#Aleksandra Prijović

'