AKTUELNO

Glasajte za svog favorita!

Prva sezona rijalitija ''Zadruga'' zabeležila je rekordnu gledanost, a gledaoci TV Pink više od devet meseci proveli su uz zadrugare pomno prateći sva dešavanja u Beloj kući.

Ovu sezonu najgledanijeg rijalitija na našim prostorima obeležio je svakako ljubavni trougao čiji su akteri Kristina Kija Kockar, Luna Đogani i Slobodan Radanović, ali i brojne svađe, razmirice, emotivni trenuci, ali i emotivne veze započete pred kamerama.

Foto: Printscreen Youtube

Učesnici sitno broje do kraja, a samo njih dvanaestoro plasiralo se u superfinale i u trci je za prvog pobednika ''Zadruge''. Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Sloba Radanović, Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Ana Korać, Milan Milošević, Miljana Kulić, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija i Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića plasirali su se u superfinale ''Zadruge''', a publika će svojim glasovima večeras odabrati pobednika.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: RTV Pink

Foto: Printscreen Youtube

Foto: RTV Pink

Za superfinaliste spremne su vredne nagrade. Naime, prvoplasirani - pobednik dobija novčanu nagradu od 50.000 evra, dok učesnici koji osvoje drugo, treće, četvrto i peto mesto dobijaju automobile marke ''škoda''. Takmičari koji osvoje šesto, sedmo i osmo mesto dobijaju putovanje.

Da biste glasali za svog favorita, pratite uputstva sa fotografije:

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Večeras od 21 čas uživo na TV Pink pratite superfinale ''Zadruge'', a sve što ste propustili možete pročitati na najbržem portalu u zemlji Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Pobeda

#Pobednik

#Rijaliti Zadruga

#Superfinale

'