AKTUELNO

Indi smatra da su Anabeline ćerke Nina i Blankica, po njenim rečima, za razliku od Lune divna deca.

Nakon što je pevačica Indira Aradinović Indi javno podržala Kristinu Kiju Kockar, iako je rođaka Lune Đogani, blogerkin brat Adam isprozivao je pevačicu i poželeo joj "sve najbednije".

Kako je napisao na Instagramu, on podržava svog i da je najgori na svetu, a Indi sada objašnjava zbog čega ona to nije učinila, već je iznela iskren stav.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

- Luna jeste moja sestra, ii da se pokazala u najboljem svetlu ili da je pokazala neke svoje kvalitete možda bih je i podržala, ali ovako ne moram i nisam obavezna. Za mene je po ponašanju najbolja Kija, pa Ana Korać. Ima tu još interesantnih likova. Ja se nikoga ne plašim i nemam problem da kažem da sam na Kijinoj strani, kada je u pitanju Zadruga. Ne zameram Adamu ništa, to su moja deca, verovatno su pogođeni, ali ja nikoga nisam uvredila - kaže Indi.

Foto: e-stock J Jovanović/Andrej Nihil

Pevačica smatra da su Anabeline ćerke Nina i Blankica, po njenim rečima, za razliku od Lune divna deca.

- Ja sam Lunu upoznala poslovno, u Grčkoj, i tada sam prvi put imala kontakt sa njom. Znam je kao Gagijevu ćerku, Anabelu znam i poštujem je. Ona ima dve divne ćerke, naspram Lune, i meni je mnogo krivo što se za njih ne zna. One su divna deca - tvrdi pevačica.

Indi se dotakla i Luninog zaljubljivanja u Slobodana Radanovića. Kako kaže, to je ljudski, ali je morala da vodi računa kakav će to primer dati omladini i kakvu će sliku drugima stvoriti o sebi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Svako ima priliku da sebe predstavi, da li u rijalitiju ili na neki drugi način. Mogla je da promeni sudbinu, ali nije. Meni je celokupno predstavljanje današnjoj omladini veoma važno. Ne kritikujem ja njeno zaljubljivanje, to je ljudsko i prirodno, ali ponavljam - svako mora da vodi računa o svom predstavljaju - rekla je Indi.

Autor: Pink.rs

#Indira Aradinović Indi

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'