AKTUELNO

On je svoju muzičku karijeru počeo da gradi tokom učešća u popularnom takmičenju ''Pinkove zvezde'', a tada je izgledao potpuno drugačije!

Pevač Slobodan Radanović izaziva veliku pažnju domaće javnosti učešćem u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga''. O Slobinom ljubavnom životu spekuliše se mesecima, a emotivna veza koju je otpočeo u rijalitiju sa Lunom Đogani i time javno prevario suprugu Kristinu KIju Kockar naišla je kako na osude, tako i na podršku pojedinaca koji glasaju za ljubav koja se spontano dogodila pred kamerama.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NJEGOV PRST JE ZA NJU FATALAN: Luna ponovo hvalila Slobin palac, on poludeo!

Sloba je svoju muzičku karijeru počeo da gradi tokom učešća u popularnom muzičkom takmičenju ''Pinkove zvezde'', a tada je izgledao potpuno drugačije!

Foto: TvPink Printscreen

Naime, pre tri godine, u prvoj sezoni Pinkovih zvezda, Radanović susreo se sa kritikama na račun njegovog fizičkog izgleda. Dok su svi hvalili njegov snažan glas i talenat za muziku, mnogi su ga savetovali da smrša i da svoju liniju dovede u red.

Foto: TvPink Printscreen

On je dobronamerne savete i poslušao, pa je nakon takmičenja počeo da redovno obilazi teretanu, međutim tokom boravka u Beloj kući opet je dodao kilograme.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je 2015. godine snimio svoj prvi singl ''Bure baruta'' koji na Jutjubu beleži milionske preglede. Nakon toga nastavlja da objavljuje singlove među kojima su: ''U porocima'', ''Stjuardesa'', dok je poslednji ''Familija'' svetlost dana ugledao za vreme njegovog boravka u ''Zadruzi'', a i njegova supruga Kija našla se u spotu za ovu pesmu!

Foto: TvPink Printscreen

Autor: M. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Pinkove zvezde

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'