AKTUELNO

Rijaliti zvezda promenila je svoj lični opis.

Mlada folk pevačica raskošnog glasa Nadežda Biljić prvi put se pojavila na domaćoj javnoj sceni pre tačno deset godina, kada je okušala sreću u jednom muzičkom takmičenju emitovanom na Televiziji Pink. Danas, u odnosu na 2008. kada je prvi put stala pred TV ekrane, izgleda potpuno drugačije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda je tada bila plavuša malih grudi i kratke kose koju je, za potrebe promocije svoje prve pesme "Ljubavnica", nadogradila i u velikoj meri promenila svoj fizički izgled.

Foto: TvPink Printscreen

Svojim izgledom i profesionalnim uspehom, ipak, nije bila zadoboljna, zbog čega je dugi niz godina bila u medijskoj ilegali. Svoju drugu šansu rešila je da potraži pre tri godine u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", što se ispostavilo kao odličan potez.

Foto: TvPink Printscreen

Talentovana pevačica svoju plavu kosu ofarbala je u bakarnu, dodatno je poradila na svom pevanju i vizuelnom identitetu i na glamuroznoj Pinkovoj sceni zasijala jače nego ikada.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je, inače, svoju medijsku izolaciju pre nego što se prijavila za "Pinkove zvezde" iskoristila da na svom telu promeni sve ono što joj je smetalo, te je grudi uvećala silikonskim implantima, kako bi se osećala ženstvenije, i operisala uši.

Početkom godine donela je odluku koja je u ogromnoj meri uticala na njen profesionalni, ali i privatni život - na poziv Velikog šefa ušla je u "Zadrugu", rijaliti šou Televizije Pink koja je oborila sve rekorde gledanosti. U velelepnom, novoizgrađenom gradu nadomak Beograda dokazala je milionima gledalaca da ima sjajan vokal, a pred kamerama imala je brojne svađe, kratkotrajnu romansu sa Banetom Čolakom i veridbu sa Mikijem Đuričićem, u kojeg se zaljubila i sa kojim je bila intimna u više navrata.

Foto: e-stock Ivan Dobričić/TvPink

Nadežda danas izgleda ovako:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

D. T.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'