AKTUELNO

Podigla je sve na noge!

Veliku prašinu u domaćim medijima podigao je nestanak starlete Soraje Vučelić. Naime, ona je poslednji put viđena u Budvi 3. juna, a otad joj se gubi svaki trag.

Na SMS poruke kao odgovor ljudi su dobijali komentar da nje "više nema", a u sredu, 6. juna, na njenom oficijalnom Instagram profilu osvanula je zabrinjavajuća poruka njenog PR-a.

Foto: Instagram

No, Soraja se sada "pojavila", i to ni manje ni više nego u britanskom tabloidu "The Sun" pričajući o navodnoj vezi sa fudbalerom Nejmarom! Intervju je bio "sportske prirode", jer na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji, kao što je poznato, sastaju se u grupnoj fazi selekcije Brazila (za koju igra Nejmar) i Srbija.

Moje srce će biti na terenu. Na kojoj strani, videće se. Patriotizam na jednoj strani... i druga stvar na drugoj. Želim i jednoj i drugoj reprezentaciju sreću - rekla je Soraja za "The Sun".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Na pitanje da li će u put Rusije, Soraja je rekla:

Ja sam pozvana i dalje razmišljam da idem u Rusiju. U bilo kom slučaju, sigurno ću gledati Svetsko prvenstvo. Bilo na stadionu ili ne, znaće se uskoro.

Soraja veruje da selekcija Srbije ima šanse da dogura dalje, ali pod jednim uslovom.

Sve se vrti oko snage. Ako se tim ne troši vam terena, verujem da imamo dobre šanse da daleko doguramo. Pre svega, Srbi su među najtežim protivnicima - zaključila je Soraja.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Soraja Vučelić

'