AKTUELNO

Ovog puta vi odlučujete ko će se stići do finala!

Prošlo je skoro devet meseci otkako je počela četvrta sezona najgledanijeg muzičkog dečijeg takmičenja "Pinkove zvezdice", koje sada ulazi u samu završnicu. Od šezdesetoro učesnika, koliko ih je bilo na početku ove sezone, do polufinala stiglo je 16 najboljih, koji će se potruditi da zasijaju na sceni i daju sve od sebe kako bi se plasirali u superfinale.

Foto: TvPink Printscreen

Selma Beriša, Emma Uvalić, Tomislav Božović, Emilija Mitrović, Teodora Marković, Mia Mustafa, Petar Bulatović, Leonora Gaši, Ivana Dimkovski, Sara Simić, Luka Utvić, Ljiljana Plavšić, Dražen Baković, Mario Krastev, Teodora Tara Stojanović i Ljuba Stanković spremni su da ovog petka otpevaju pesme koje su pripremili najbolje što umeju, a da njihovi nastupi budu poptuno bajkoviti, potrudiće se plesne grupe koje će ih pratiti na  sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Za razliku od prethodnih emisija, ovog petka prva polufinalna emisija će se emitovati uživo, a gledaoci će prvi put ove sezone, putem SMS glasanja odlučiti ko prolazi dalje. Do tada, putem OVOG LINKA želimo da znamo ko je vaš favorit u takmičenju, te stoga nemojte štedeti svoje glasove i pokažite nam šta vi mislite ko će biti četvrta Pinkova zvezdica!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ne propustite pravi spektal i 16 veličanstvenih takmičara, u prvoj polufinalnoj emisiji vašeg omiljenog šou programa "Pinkove zvezdice", u petak 8. juna uživo od 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'