AKTUELNO

Svi su u neizvesnosti.

Tokom prethodne noći odlukom glasova publike najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" napustila je, po drugi put, Zorana Stefanov. Ona se pozdravila sa svojim cimerima i zaputila se put studija gde ju je sačekala Dušica Jakovljević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U studiju je Pinkova zvezda podelila sa voditeljkom svoje mišljenje o zadrugarima i ostavila pismo u kome je imenovala novog vođu.

Pozdrav zadrugari, moja misija u ovom rijalitiju je završena. Držite se. Za gazdu postavljam Slobu, dobro razmislite ko je omiljeni - napisala je Zorana u poslednjem pismu.

Teodora Džehverović je svoj mandat predala Slobodanu Radanoviću koji se zabezeknuo kada je čuo Zoraninu odluku, pljesnuo rukom o lice, a onda se obratio stanarima Bele kuće.

Foto: Printscreen Youtube

Hvala ti u svakom slučaju. Šta sad - rekao je kroz smeh Sloba i poručio zhadrugarima da je sastanak završen.

Sada nam ostaje da saznamo ko će biti njegova omiljena osoba odnosno da li će izabrati suprugu Kristinu Kockar ili bivšu devojku Lunu Đogani. Zato i večeras budite uz televiziju Pink kada će Radanović odabrati svoje potrčke i omiljenu osobu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Zorana do detalja ispričala sve o odnosu Andrijane i Đeksona, pa priznala: SVAKO BI POSUMNJAO DA JE BILO NEČEGA! (VIDEO)

Kakva je atmosfera vladala u Beloj kući, možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'