AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal".

Gledaoce TV Pink i ove nedelje tačno u 14 časova očekuju nove ekskluzivne priče iz života slavnih u jednoj od najgledanijih emisija "Premijera-Vikend specijal".

U ovonedeljnom izdanju vaše omiljene emisije o poznatima, putujemo u Beč, gde je našu ekipu, na svom omiljenom mestu, ugostila jedna od najpopularnijih folk pevačica Dragana Mirković!

Foto: Pink.rs

Nemanja Vujičić je proveo jedno popodne sa Draganom u jednom klubu gde se okuplja bečlijska elita, a čiji je član folk zvezda, te će gledaoci videti sjaj i glamur o kom nisu ni sanjali.

Foto: RTV Pink

Gledaoci će saznati i zbog čega je Beč ove nedelje bio epicentar srspke estrade, a ekskluzivni intervju sa Draganom videćete već ove nedelje u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Srpske zvezde nisu mirovale ni u nedelji za nama, pa će se gledaoci u najpopularnijoj emisiji o poznatima upoznati sa novim estradnim pojmom - "rat fiskalnim računim". Naime, Luka Lazukić od Nataše Bekvalac traži da mu isplati 160.000 evra na konto ulaganja u njihovu bračnu zajednicu. Lazukić je sačuvao svaki fiskalni račun iz restorana, za avio-karte, iz apartmana u Grčkoj, kafića, iz prodavnica, što mu je poslužilo da ucenjuje Natašu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pored toga, ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal" otkriva kako su se poznati snašli u prvom Muzeju iluzija u Srbiji.

Voditeljski par Tijana Prica i Ognjen Nestorović ugostiće u studiju Acu Pejovića, koji će promovisati svoju novu pesmu "Fatalna doza", ali i kako se priprema za kumstvo na venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Foto: Promo

Sapunica "Zadrugarska zlobnica" se nastavlja, a dok se rasplet i ne nazire, gledaoci će u emisiji "Premijera-Vikend specijal" saznati ko će našoj ekipi otvoriti vrata u Zrenjaninu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 3. juna tačno u 14 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aco Pejović

#Dragana Mirković

#Kristina Kockar

#Luka Lazukić

#Luna Đogani

#Nataša Bekvalac

#Nemanja Vujičić

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Sloba Radanović

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

'