AKTUELNO

On je i te kako mislio na sve njih.

Zadrugari su od ranog jutra uživali u novom danu, a ono što ih je posebno nasmejalo jeste emisija radija Amnezija za koju su se Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak potrudili da bude što zanimljivija kako za njih tako i za sve gledaoce TV Pink.

Međutim, oni ni najmanje nisu očekivali da će i oni prisustvovati slavlju zbog rođendana Velikog šefa, a on im je na njihovo veliko iznenađenje poslao jedno pismo, a naokn toga usledilo je veliko iznenađenje za sve!

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, verujem da vam u nekim trenucima u ''Zadruzi'' uopšte nije lako. Danas je moj rođendan i voleo bih da uživate u ovom danu, u hrani i piću. Želim da znate da sam vam to poslao od srca. Pozdrav. Željko Mitrović - pisalo je u pismu.

Foto: Pink.rs

Takmičari su bili izuzetno počastvovani zbog ovog velikog gesta, a onda su svi zajedno u njegovu čast otpevali rođendansku pesmu i tako mu srcem uzvratili zbog svega lepog što je učinio za njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su, osim jela i pića dobili i tortu, a na njoj bile su fotografije svih učesnika rijalitija. Nakon toga, usledila je velika žurka u velelepnom gradu, a ukućani uživaju u hrani, piću i muzici.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao ovaj trenutak koji je bio neočekivan za sve pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

'