AKTUELNO

Niko se tome nadao!

Nema sumnje da će letnja sezona doneti dosta noviteta na muzičkoj sceni Srbije. U tom duhu, atraktivna Jadranka Barjaktarević spremna je da publici predstavi novu pesmu „Urgentni centar“ za koji je u Beogradu snimila i više nego zanimljiv spot.

Foto: Promo

Na samom snimanju, shodno nazivu pesme, prisutna ekipa i novinari mislili su da će se atraktivna pevačica pojaviti u nekom zavodljivom kostimu medicinske radnice, ali je na kraju usledilo pravo iznenađenje.

Moram da kažem da sam ponosna na ljude koji su uvek sa mnom kada su ovako važna snimanja u pitanju. Prepustila sam se njima da svako odradi svoj deo posla, ali na kraju, po komentarima već mogu da zaključim da se svima ovo dopada. Svi su usput šaputali i govorili „Liči na Bijonse...“. Jasno mi je da sam zgodna, ali Bijonse ipak nema konkurenciju – kroz osmeh je istakla pevačica.

Foto: Promo

Jadranka dodaje da je ponosna na novu pesmu te i da je kao i uvek sve uradila sa proverenom ekipom saradnika.

Uvek sam rada da čujem nove komentare, predloge ali i poslovne sugestije. Ipak, meni je komfornije da radim sa ljudima koji mi prijaju ali i dobro poznajem. Zato je uspeh zagarantovan. – zaključila je Jadranka.

Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ: SVE JE ODUŠEVILA: Seka Aleksić se pohvalila PROMENOM koju je DUGO ŽELELA! (FOTO)

Šta na kraju donosi ili kome je na kraju glave došao "Urgentni centar" zbog atraktivne pevačice videćemo već uskoro.

Foto: Promo

Autor: Pink.rs

#Jadranka Barjaktarević

#Pesma

#Urgentni centar

#pevačica

'