AKTUELNO

Publika će biti oduševljena!

Mlađen Tošović, bivši učesnik najgledanijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", pripremio je za svoje fanove novu baladu "Ogledalo", za koju je snimio i spot. Ono što je zanimljivo jeste da je on udružio snage sa svojim kolegom Ivanom Kurtićem, pobednikom prve sezone "Pinkovih zvezda".

Foto: Privatna arhiva

Kroz takmičenje "Pinkove zvezde" izrodilo se jedno veliko prijateljstvo između nas dvojice i oduvek mi je bila želja da sarađujem sa njim. Kada sam prvi put čuo demo pesme, osetio sam da je to prava stvar za nas dvojicu, gde možemo da spojimo naše glasove i jako sam ponosan na to - kaže Mlađen za portal Pink.rs.

Foto: YouTube screenshot

Pesmu je uradio Mihailo Božović Dodo, koji je klavijaturista u Mlađenovom bendu već punih osam godina. Oni su uradili i spot koji je sniman u Prijepolju, rodnom gradu ove Pinkove zvezde, a za njega se vezuje i jedna zanimljivost:

Snimali smo spot na predivnim predelima Sopotničkih vodopada, kao i u selu Kamena gora, gde se nalazi čuveno drvo koje je staro više od 400 godina. Ono je poznato po tome što su Monika Beluči i Emir Kusturica tu snimili nekoliko ljubavnih scena za film "Na mlečnom putu" - kaže Mlađen.

Foto: YouTube screenshot

Premijera pesme "Ogledalo", kao i spota, zakazana je za 30. maj, a nema sumnje da će publika uživati u glasovima ova dva vrsna pevača.

Autor: N. Vujčić

#Ivan Kurtić

#Mlađen Tošović

#Pesma

'